Olguța și marea demascare – rezumat

de

în

„Olguța și marea demascare” este al treilea volum din seria cu aceeași protagonistă, scris de autorul clujean Alex Moldovan și publicat în 2021 la editura „Arthur”. Cartea continuă aventurile pline de suspans ale Olguței, o adolescentă cu o familie neobișnuită care se confruntă mereu cu provocări inedite.

Acțiunea începe în timpul vacanței, când Olguța este surprinsă de vizita unui agent de poliție care îl căuta pe tatăl ei. Acesta este arestat sub acuzații grave, iar Olguța decide să fugă de acasă pentru a-și ajuta tatăl. Destinația ei este capitala țării, unde locuiau bunicii materni ai fetei. Acolo, Olguța se întâlnește cu Dora, o fată pe care o admirase anterior, și cu cel mai bun prieten al său, Victor.

Înapoi la Cluj, Olguța descoperă că tatăl ei fusese acuzat pe nedrept și se confruntă cu probleme în relația sa cu Victor. În plus, apar informații despre legătura lui Dora cu un interlop pe nume Benone, iar finalul cărții lasă cititorii în suspans, sugerând că urmează noi aventuri și explicații legate de identitatea Dorei și alte probleme nerezolvate.

„Olguța și marea demascare” oferă o nouă și palpitantă aventură din viața protagonistei, cu un final care lasă cititorii nerăbdători să afle ce se va întâmpla în continuare.