Compuneri despre vacanța de vară

de

în

În acest articol vă voi prezenta 4 compuneri despre vacanța de vară.

Compuneri despre vacanța de vară

Compunere despre vacanța de vară 1

În această vară, am avut parte de cea mai minunată vacanță din viața mea! Împreună cu familia mea, am hotărât să petrecem o săptămână într-un mic sat de pe malul mării. A fost o experiență cu adevărat specială!

Ne-am trezit în fiecare dimineață și ne-am dus la plajă devreme. Soarele strălucea puternic, iar nisipul era atât de cald sub picioarele noastre.

M-am jucat în valurile mării, construind castele de nisip și colectând scoici colorate. Părinții mei stăteau pe șezlonguri, citind cărți și bucurându-se de soare.

După plajă, ne întorceam la casă noastră de vacanță și găteam prânzul împreună. Am făcut cele mai delicioase sandvișuri și am savurat înghețată pentru desert. După amiaza, exploram împrejurimile.

Am mers pe trasee în pădure, am descoperit o fântână veche și am dat de un mic târg de suveniruri unde am cumpărat amintiri frumoase.

Seara, ne așezam cu toții pe terasa casei noastre și priveam apusurile uimitoare de soare peste mare.

Cerul era colorat în nuanțe de portocaliu și roz, iar marea strălucea sub razele soarelui apus. A fost un spectacol minunat!

În ultima zi de vacanță, am organizat o petrecere pe plajă cu prietenii pe care i-am cunoscut acolo.

Am dansat pe nisip sub lumina lunii și am râs până târziu în noapte. A fost o modalitate perfectă de a încheia vacanța de vară.

Această vacanță mi-a adus amintiri de neuitat și m-a făcut să apreciez cu adevărat frumusețea naturii și timpul petrecut alături de familie.

Compunere despre vacanța de vară 2

În această vară, am avut parte de cea mai aventuroasă vacanță de vară din viața mea! Am plecat într-o excursie de explorare a muntelui cu prietenii mei și a fost cu adevărat epic!

Am pornit la drum într-o dimineață devreme, cu rucsacurile noastre pline de provizii și echipament de camping.

Prima noastră oprire a fost la o pădure densă, unde am pus corturile sub copaci înalți. Am făcut un foc de tabără și am primit lecții de gătit în aer liber de la părinții noștri.

În următoarele zile, am explorat muntele cu tot ce avem.

Am urcat pe poteci stâncoase, am traversat râuri învolburate și am admirat cascadele magnifice. Am avut parte de surprize neașteptate, precum întâlnirea cu o familie de cerbi sălbatici și găsirea unor comori ascunse în peșteri.

Pe lângă aventura noastră, am învățat multe lucruri noi.

Am învățat să montăm corturile, să gătim mâncare de camping și să ne orientăm în natură folosind o busolă. A fost o experiență educativă și distractivă.

Seara, ne așezam în jurul focului de tabără și povesteam povești de groază sau cântam cântece cu chitara.

Privind stelele strălucitoare pe cerul înstelat, ne simțeam atât de mici în fața imensității naturii.

Cea mai mare realizare a excursiei noastre a fost atingerea vârfului muntelui. După o ascensiune dificilă, am ajuns în vârf și am avut parte de o priveliște uimitoare. Cu toții ne-am simțit ca niște adevărați exploratori.

Această vacanță de vară a fost plină de aventură, învățare și prietenie. A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată și care m-a făcut să iubesc și mai mult natura și aventura.

Compunere despre vacanța de vară 3

Vacanța de vară a fost cea mai tare aventură pe care am avut-o vreodată! Am plecat într-o excursie cu bicicleta împreună cu prietenii mei și am descoperit noi locuri și povești pe roți.

Încă de dimineață, ne-am pregătit cu rucsacurile noastre, provizii și bicicletele noastre colorate. Am pornit la drum pe traseul nostru, urmărind hărțile și semnele de pe drum. Bicicleta mă făcea să simt vântul în păr și libertatea de a explora lumea din doi roți.

Am pedalat prin păduri, am trecut peste poduri și am străbătut sate mici. Am oprit pentru picnicuri în aer liber în locuri frumoase, iar mâncarea gustată în aer liber părea mai delicioasă ca oricând. Am văzut păsări și animale sălbatice în sălbăticie și am făcut poze cu aparatul foto pentru a păstra amintiri.

În fiecare seară, ne opream la un camping și instalam corturile noastre sub stele. Povesteam povești la lumina focului și râdeam până târziu în noapte. Cu toții ne-am simțit ca niște exploratori adevărați, cucerind noi teritorii pe două roți.

Cea mai tare parte a călătoriei noastre a fost când am ajuns la o plajă izolată. Am lăsat bicicletele pe plajă și ne-am bucurat de apă cristalină și nisip fin. Am făcut castele de nisip și am sărit în valurile marii. A fost ca un rai pe pământ!

După două săptămâni pline de aventuri, ne-am întors acasă cu inimile pline de amintiri și cu zâmbete pe buze. Vacanța de vară pe două roți a fost absolut minunată și abia aștept să o repetăm!

Compunere despre vacanța de vară 4

Vara aceasta, am avut parte de cea mai distractivă vacanță de vară de până acum! Am mers la un tabără de vară în mijlocul naturii, unde am făcut prieteni noi și am experimentat aventuri incredibile.

Am ajuns la tabără cu bagajele noastre pline de haine de schimb, saci de dormit și mult entuziasm. Acolo am fost întâmpinați de instructori prietenoși și am întâlnit copii din toate colțurile țării. Împreună, am participat la activități de team building, am învățat să facem foc de tabără și am explorat pădurea înconjurătoare.

Una dintre cele mai tari experiențe a fost când am făcut o excursie la munte. Am urcat pe trasee dificile, am traversat râuri și am ajuns la o cascadă impresionantă. Apoi, am coborât cu zipline peste o râpă adâncă, iar senzația de libertate a fost uimitoare!

În timpul nopților, ne strângeam cu toții în jurul focului de tabără și cântam cântece și povesteam povești înfricoșătoare. Ne simțeam ca o adevărată familie de tabără.

Am avut parte și de o zi în care am făcut activități acvatice. Am înotat în lacul învecinat, am mers cu canoe și am făcut schi nautic. Ne-am stropit și am râs până când ne-au dureat burticile.

La sfârșitul taberei, am plecat cu lacrimi în ochi, știind că am făcut prieteni pentru viață și că am trăit cele mai frumoase aventuri. Tabăra de vară a fost cea mai tare experiență și abia aștept să mă întorc în vara următoare!